Раздел
Новини

Новини

Отзиви за сайта

Даниел TакевДаниел Tакев
Студент
Браво! Чудесна инициатива! Само напред и нагоре!
Напиши отзив

Последни въпроси

Лъчезара ПраматароваЛъчезара Праматарова
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Старобългарски език« в научна област »Език - Други чужди езици«
Ани ГАни Г
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »технология на лекарствените форми« в научна област »Фармация«
Здравка БорисоваЗдравка Борисова
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Държавен изпит - конспект ПНУП« в научна област »Педагогика«

Препоръчани уроци

Висша математика 1-ва частВисша математика 1-ва част
Висша математика 2-ра частВисша математика 2-ра част
Висша математика 3-та частВисша математика 3-та част
Тази новина е публикувана от студентската мрежа. Ако желаете да ни изпратите новина или да ни пишете по друг повод - натиснете ТУК.
<p>Парти Маркет - Онлайн магазин за парти аксесоари</p>
31.12.2023, 13:24
Какво представлява Studentite.BG

     Платформата е главно с обединителен характер за всички следващи висше образование. Създадена е с подкрепата на НЛКВ към БАН и е единствената студентска платформа в страната. Всички функции са с цел да са полезни и удобни за студентите и процесът им на присъствено или дистанционно обучение. Потребителите могат да изпращат и техни предложения от бутон "Пишете ни", като всяко едно предложение се взема под внимание.
 

Sudentite.BG - Студентската мрежа представлява иновативна социално-образователна платформа, обединяваща всички студенти, висши училища и научни области на едно място.

Ако все още не сте се запознали с възможностите на студентската платформа, Ви приветстваме да го направите! Ние винаги ще я променяме и развиваме спрямо Вашите желания. 


Част от функциите:

 

Платформата разполага с "Видео уроци"!

 

Нашите видео уроци бяха видяни над 300 000 пъти! Общото времетраене на гледанията им е над 1.5 милиона минути или 25 000 часа. Сега ние създадохме още над 400 нови видео урока, като използвахме изцяло нов модел. Новите видео уроци по висша математика са създадени от активен университетски преподавател

 

Студентската мрежа разполага и с групи по "научни области", като във всяка една от тях можете да разгледате абонираните потребители, споделените материали във файловата библиотека, както и зададените въпроси.

 

Потребителите имат възможността да задават въпроси до определена научна област, като въпросите се получават от всички регистрирани студенти в тази научна област. По тозин начин Вие имате пряк достъп до всички Ваши колеги на национално ниво. Можете да задавате въпроси само до избраните от Вас научни области/университет, като всеки един въпрос минава през проверка.


Разбира се, можете да разгледате и всички регистрирани потребители от избраното висше училище и по специалности. Така Вие можете да намерите и полезни контакти. 
 

Споделянето и свалянето на файлове в платформата е и винаги ще бъде напълно безплатно! Потребителите могат да споделят файлове и анонимно.

Платформата решава и други проблем, а именно лесното намиране на полезни контакти. В "Мои Контакти". Можете да добавяте както избрани от Вас потребители, така и да се разглеждате автоматично генерирани категории.
 

Също така Studentite.BG разполага и със собствен медиен модул, който ще показва всички новини свързани с висшето образование в страната.

В категорията "Учебници" постепенно Вие ще можете да намерите обяви за продажба на учебници в избраното от Вас висше училище  от студенти в по-горен курс.


Това не е просто мрежа! Това е първата по рода си единна, обединителна, спомагателна и интерактивна мрежа за всички студенти в България. Тя има за цел да направи възможно обединението на всички студенти, за да си бъдат те полезни един на друг.

 

Целта ни е да направим платформата максимално полезна за всички студенти в страната! Очакваме и Вашите идеи и предложения.
Присъединете се! Това е ВАШАТА платформа!

Поздрави,
Екипът на Студентите.БГ

 

Снимка (1)
Публикувано от: Студентската мрежа
Коментари: 0
Преглеждания: 24314
Последни новини
Нов закон ускорява пътя на научните изследвания
Нов закон ускорява пътя на научните изследвания
Нов Закон за насърчаване на научните изследвания и иновациите одобри правителството. Той регламентира ролята на всяка от институциите, участващи в про ...
Пловдивският университет вече ще има своя телевизия
Пловдивският университет вече ще има своя телевизия
Първата самостоятелна телевизия на висше училище в България бе представена вчера от екип на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ в присъствиет ...
Дигитални уроци за гражданско образование - онлайн
Дигитални уроци за гражданско образование - онлайн
Дигитални уроци за гражданско образование, свързани с Европейския съюз, са достъпни онлайн за български ученици, учители и студенти. Ценности, права н ...
Все още няма коментари по тази новина.