Раздел
Новини

Новини

Отзиви за сайта

Мила МинчеваМила Минчева
Студент
Случайно попаднах на тази платформа и съм много приятно изненадана, че е създадено нещо подобно с цел улесняване живота на студента ! Колеги сме, трябва да си помагаме !
Напиши отзив

Последни въпроси

Златомира ПетроваЗлатомира Петрова
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Клинична психология« в научна област »Психология«
Деница ИвановаДеница Иванова
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Физиология на човека« в научна област »Медицина«
Ива СтефановаИва Стефанова
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Хирургия 2част« в научна област »Медицина«

Препоръчани уроци

Висша математика 1-ва частВисша математика 1-ва част
Висша математика 2-ра частВисша математика 2-ра част
Висша математика 3-та частВисша математика 3-та част
Тази новина е публикувана от студентската мрежа. Ако желаете да ни изпратите новина или да ни пишете по друг повод - натиснете ТУК.
https://ezda.bg
25.08.2019, 17:25
Какво представлява Studentite.BG

     Платформата е главно с обединителен характер за всички следващи висше образование. Създадена е с подкрепата на НЛКВ към БАН и е единствената студентска платформа в страната. Всички функции са с цел да са полезни и удобни за студентите и процесът им на присъствено или дистанционно обучение. Потребителите могат да изпращат и техни предложения от бутон "Пишете ни", като всяко едно предложение се взема под внимание.
 

Sudentite.BG - Студентската мрежа представлява иновативна социално-образователна платформа, обединяваща всички студенти, висши училища и научни области на едно място.

Ако все още не сте се запознали с възможностите на студентската платформа, Ви приветстваме да го направите! Ние винаги ще я променяме и развиваме спрямо Вашите желания. 


Част от функциите:

 

Платформата ще разполага с "Видео уроци"!
В момента ние работим с университетски преподаватели, по създаването на нови видео образователни материали!

 

Нашите видео уроци бяха видяни над 300 000 пъти! Общото времетраене на гледанията им е над 1.5 милиона минути или 25 000 часа. Сега ние създадохме още над 400 нови видео урока, като използвахме изцяло нов модел.

 

Новите видео уроци по висша математика са създадени от активен университетски преподавател. Вече дигитализирахме голяма част от дисциплината, но постепенно ще допълваме и с още теми. 

 

Ние ще продължим да създаваме и предлагаме цели видео дисциплинии , които ще бъдат с абонаментна такса по-ниска от цената на един частен урок!

Работим по създаването на видео уроци и по други трудни дисциплини. Те ще бъдат налични скоро!

 

Студентската мрежа разполага и с групи по "научни области", като във всяка една от тях можете да разгледате абонираните потребители, споделените материали във файловата библиотека, както и зададените въпроси.

 

Потребителите имат възможността да задават въпроси до определена научна област, като въпросите се получават от всички регистрирани студенти в тази научна област. По тозин начин Вие имате пряк достъп до всички Ваши колеги на национално ниво. Можете да задавате въпроси само до избраните от Вас научни области, като всеки един въпрос минава през проверка.


Разбира се, можете да разгледате и всички регистрирани потребители от избраното висше училище и по специалности. Така Вие можете да намерите и полезни контакти. 
 

Споделянето и свалянето на файлове в платформата е и винаги ще бъде напълно безплатно! Потребителите могат да споделят файлове и анонимно.

Платформата решава и други проблем, а именно лесното намиране на полезни контакти. В "Мои Контакти". Можете да добавяте както избрани от Вас потребители, така и да се разглеждате автоматично генерирани категории.
 

Също така Studentite.BG разполага и със собствен медиен модул, който ще показва всички новини свързани с висшето образование в страната.

В категорията "Учебници" постепенно Вие ще можете да намерите обяви за продажба на учебници в избраното от Вас висше училище  от студенти в по-горен курс.


Това не е просто мрежа! Това е първата по рода си единна, обединителна, спомагателна и интерактивна мрежа за всички студенти в България. Тя има за цел да направи възможно обединението на всички студенти, за да си бъдат те полезни един на друг.

 

Целта ни е да направим платформата максимално полезна за всички студенти в страната! Очакваме и Вашите идеи и предложения.
Присъединете се! Това е ВАШАТА платформа!

По какво работим в момента? (08.2020)

 

На първо място - Видео уроци!

Работим усилено за намирането на още активни преподаватели и за създаването на видео уроци по различни дисциплни. С времето може да очаквате уроци по икономика, финанси, счетоводство, статистика, електротехника, физика и други.

 

Обмисля се и варинат за видео уроци със субтитри, в помощ на студентите с увреден слух.

 

Промени по платформата!

 

Скоро в платформата ще може да задавате въпроси до всички Ваши колеги и от избрано висше училище!

Работим и по модула за пряка връзка с работодатели!

 

Поздрави,
Екипът на Студентите.БГ

Снимка (1)
Публикувано от: Студентската мрежа
Коментари: 0
Преглеждания: 22517
Последни новини
Турдности с висшата математика? Нови видео уроци!
Турдности с висшата математика? Нови видео уроци!
Възползвайте се от десетки часове дигитални уроци и стотици решени примери... на цена по-ниска от 1 частен урок! Нашите видео уроци вече са помогнали ...
Трудности по счетоводство? Нови видео уроци!
Трудности по счетоводство? Нови видео уроци!
Счетоводството е материя, която изисква добро разбиране. Често се срещаме с млади хора, които изпитват затруднения с учебния материал в университетите ...
Пожар в Медицинския университет в Плевен
Пожар в Медицинския университет в Плевен
Гори покривът на Ректората на Медицинския институт в Плевен. Това потвърдиха от Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Плеве ...
Откриха фалшиви милиони долари и евро, печатани в университет
Откриха фалшиви милиони долари и евро, печатани в университет
Подробна информация за разкритото престъпление ще бъде дадена на брифинг. Разкриха производство на фалшиви парични знаци на територията на висше учебн ...
Проф. Божана Неделчева се нуждае от подкрепата на студенти и приятели
Проф. Божана Неделчева се нуждае от подкрепата на студенти и приятели
Дългогодишният преподавател по Гражданско и търговско право, Право на интелектуална собственост, Международно частно право, Право на Европейския съюз ...
Все още няма коментари по тази новина.