Здравей,
Колега

Колега

Нови потребители

Марио БонковМарина СолаковаСамуил ШемуниАна КарабашеваАлекс ПаревМилена Божакова-ШахънскаАлександър ПоповГалина ГроздеваСилвия СтефановаАнастасия МГергана ВелиИва Василева

Препоръчани уроци

Висша математика 1-ва частВисша математика 1-ва част
Висша математика 2-ра частВисша математика 2-ра част
Висша математика 3-та частВисша математика 3-та част
Вход

СТУДЕНТСКАТА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ


     Студентската мрежа на България е първата истинска среща на всички български студенти, без значение от кой университет са и в коя специалност учат. Проектът има за цел да обедини не само студентите, но и всички преподаватели на едно място, за да ги направи една идея по-близки един с друг, за да подобри общуването между тях и в крайна сметка взаимно да търсят отговорите на въпросите, които ги вълнуват.
 

    Разбира се, Студентската мрежа на България предоставя вход на всеки студент напълно безплатно. Веднъж регистрирал се, студентът получава право да използва цялата функционалност на платформата. Освен това той автоматично бива абониран за всички новини и събития, свързани с неговите интереси.

 

      Потребителите трябва да са наясно, че платформата е нова и като такава, тя тепърва ще търпи промени и развитие спрямо нуждите и изискванията на студентското общество в страната.


При проблеми:
Email: office@studentite.bg