СТУДЕНТСКАТА МРЕЖА НА БЪЛГАРИЯ


     Студентската мрежа на България е първата истинска среща на всички български студенти, без значение от кой университет са и в коя специалност учат. Проектът има за цел да обедини не само студентите, но и всички преподаватели на едно място, за да ги направи една идея по-близки един с друг, за да подобри общуването между тях и в крайна сметка взаимно да търсят отговорите на въпросите, които ги вълнуват.

 

     След цели три години опити, проектът Студентите.BG , в крайна сметка е взет под крилото на БАН и по конкретно, под крилото на НЛКВ, благодарение на които той стана факт. Тук е мястото да отбележим, че макар според създателите на мрежата в нея няма нищо кой знае какво ново и уникално, самата платформа е различна и впечатляваща поради това, че носи обединителен характер за студентското общество изобщо. Тук всеки един студент може да получи помощ – и от колегите, и от преподавателите си. Това става възможно благодарение на специализирана категория на платформата - колегиална помощ. В нея има научни области, за които се абонирате и които можете да следите в реално време – например в областта на икономиката, на математиката и т.н. В дискусионните форуми те могат да обсъждат не само учебния материал и живота в университета, но и този извън него – да се дават предложения за общи срещи, да се съветват за летни бригади, стажове, курсове и специализации. Платформата позволява и свободно споделяне на помощни материали, което ще улесни самостоятелната подготовка на учащите, но най-вече ще ги сплоти, ще ги научи да бъдат услужливи и в помощ един на друг, защото точно така се строи и се постигат успехи, заедно и с поглед напред към бъдещето! Последно, но не по важност, Студентската мрежа на България има и специализирана секция за публикуване на обяви. Тук всеки посетител на платформата може свободно да публикува обяви насочени към студентското общество в определни категории. На студентите пък предлага възможността, да си намерят работа или специализиран курс, който да ги предвижи една крачка по-напред към професионалното им развитие. 

 

  Веднъж регистрирал се, студентът получава право да използва цялата функционалност на платформата. Освен това той автоматично бива абониран за всички новини и събития, свързани с неговите интереси. Потребителите трябва да са наясно, че платформата е нова и като такава, тя тепърва ще търпи промени и развитие спрямо нуждите и изискванията на студентското общество в страната.

 

Най-доброто помагало за студенти!

 

  Студентската мрежа на България е страхотна инициатива, която определено ще има успех и реални ползи за всеки неин участник и създател – защото тя се създава и поддържа от всички за всички. А дали не е това повратният момент, когато най-накрая родните студенти ще могат да си кажат „Един за всички, всички за един!“? Силно се надяваме да е така и искрено се радваме, че  Студентите.BG  е първата крачка към това начинание! 

 

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ


Национална лаборатория по компютърна вирусология - БАННационална лаборатория по компютърна вирусология - БАНСолна стая и солариум VIVALL.Животновъдство и земеделие - marpex-market.bgПарти център - Mystery Room - Стая на загадките - РусеПарти Маркет - Онлайн магазин за парти аксесоари


Партньорство?

Екипът на Studentite.BG е винаги отворен към всякакви предложения за партньорски програми. Ако смятате, че можем да си бъдем полезни... не се колебайте да ни пишете!


За връзка с нас:
Email: office@studentite.bg