Раздел
Университети

Университети

Нови потребители

Сибел ИбрямМария ЛачинаНелина АлексиеваТаня Нецова-МалдонадоВладислава ЦветковаПламена ДемерджиеваГеорги СтойчевВанеса НеделчеваВелислава ХристоваКателина ПарашкевоваЕлена БенишеваДеница Атанасова

Препоръчани уроци

Основи в математикатаОснови в математиката
Висша математика 1-ва частВисша математика 1-ва част
Висша математика 2-ра частВисша математика 2-ра част
Висша математика 3-та частВисша математика 3-та част

  Последни въпроси

  Владимир ДимитровВладимир Димитров
  Студент
  Имам нужда от помощ по дисциплина »Теоретична електротехника« в научна област »Електротехника«
  Мануела ТабаковаМануела Табакова
  Студент
  Имам нужда от помощ по дисциплина »Пропедевтика на протетичната дентална медицина« в научна област »Медицина - Дентална«
  Десислава ХристоваДесислава Христова
  Студент
  Имам нужда от помощ по дисциплина »Математика за детска градина« в научна област »Педагогика«
  Тук можете да разгледате форумите за всеки един университет/филиал в страната. Имате и възможността да разгледате всички студенти и преподаватели. Скоро форумите ще бъдат заменени с нещо много по-полезно!
  Арт колеж е създаден през 1998 г. за обучение в областта на Аудиовизуалните изкуства, според препоръките и изискванията на Европейския съюз за продължаващо образование и обучение през целия живот и възможност за промяна и повишаване на квалификацията. Колежът е уникален с образователния си и културен принос към обществото, даващ шанс на всеки, който желае да развива своя интелект, култура и професионални умения.
  Виж повече
  Аграрен университет
  Аграрен университет
  • Регион: Пловдив
  • Дискусии: 1
  От създаването си през 1945г. до днес Аграрният университет – Пловдив разпространява знания, съхранява и обогатява традициите в българското земеделие. Утвърждава се като национален център на аграрната наука и образование в България. Възпитаници на АУ – Пловдив са над 30 000 агрономи, инженери, еколози, икономисти, от които над 3000 чуждестранни граждани. Аграрният университет провежда обучение на европейско ниво в трите образователни степени: “бакалавър”, “магистър” и “доктор”.
  Виж повече
  Академия за музикално танцово и изобразително изкуство
  По традиция своящите пред Академията цели и задачи намират своя концентриран израз в регулярно поставяните на разглеждане от колективните органи на управление мандатни програми на академичните ръководства. Документални свидетелства за формирането и осъществяването на мисията, целите и задачите на Академията.
  Виж повече
  Академия на МВР
  Академия на МВР
  • Регион: София
  • Дискусии: 0
  Академията на МВР е висше училище в Република България за подготовка на държавни служители за нуждите на Министерството на вътрешните работи. Тя е приемник на най-добрите традиции на специалното образование в областта на защитата на сигурността и обществения ред.
  Виж повече
  Американски университет
  Американски университет
  • Регион: Благоевград
  • Дискусии: 0
  Добре дошли в Американския университет България (АУБ) – университетът, който предлага висококачествено американско образование в сърцето на Нова Европа.  АУБ е единствена по рода си институция – просто си представете типичен американски университет, предлагащ образование в стил "liberal arts", телепортиран от Съединените щати в България. Част от многото предимства на АУБ са диплома, призната в цял свят, първокласно образование, изтъкнати преподаватели и обучение изцяло на английски език.
  Виж повече
  Бизнес колеж
  Бизнес колеж "Евростандарт"
  • Регион: София
  • Дискусии: 0
  Бизнес колеж „Евростандарт” дава възможност за получаване на  съвременна и съобразена с изискванията на пазара на труда квалификация. Само за една или две години се придобива легитимна правоспособност за упражняване на актуална професия.
  Виж повече
  Богословски факултет към СУ
  Богословски факултет към СУ
  • Регион: София
  • Дискусии: 0
  Богословският факултет е създаден през 1923 г. и става активен център за духовно и религиозно образование. През 1951 г. с постановление на Народното събрание е отделен от Софийския университет и обособен като висше духовно училище с името Духовна академия „Св. Климент Охридски“ под ведомството на Българската православна църква.
  Виж повече
  Бургаски свободен университет
  Бургаски свободен университет
  • Регион: Бургас
  • Дискусии: 0
  Бургаският свободен университет (БСУ) в гр. Бургас е създаден с решение на Великото народно събрание от 18.09.1991 г. и е един от първите частни университети в страната. Университетът е акредитиран от Националната агенция за оценяване и акредитация и е носител на Международен сертификат за качество ISO 9001:2008.
  Виж повече
  Бургаски университет
  Бургаски университет "Проф.Асен Златаров"
  • Регион: Бургас
  • Дискусии: 1
  Университет "Проф. д-р Асен Златаров" е единственият държавен университет в Югоизточна България. Основан е на 6 октомри 1963 г. с Указ № 162 на МС като Висш химико-технологичен институт. Пет години по-късно институтът e преименуван на Висш химико-технологичен институт „Проф. д-р Асен Златаров“, което завинаги го свързва с името на неговия патрон. През 1995 г. с решение на Народното събрание е утвърден като Университет „Проф. д-р Асен.Златаров”.
  Виж повече
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 13