Раздел
Новини

Новини

Последни въпроси

Таня ПарушеваТаня Парушева
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Околен свят« в научна област »Педагогика«
Кръстина ХаралампиеваКръстина Харалампиева
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »План за СГ при усложнения паротит с орфит« в научна област »Медицина«
Силвия ДимитроваСилвия Димитрова
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Логика и автомати« в научна област »Автоматика и изчислителна техника«

Препоръчани уроци

Основи в математикатаОснови в математиката
Висша математика 1-ва частВисша математика 1-ва част
Висша математика 2-ра частВисша математика 2-ра част
Висша математика 3-та частВисша математика 3-та част
Тази новина е публикувана от студентската мрежа. Ако желаете да ни изпратите новина или да ни пишете по друг повод - натиснете ТУК.
https://www.studentite.bg/bg/Video-Uroci-123
25.08.2019, 17:25
Какво представлява Studentite.BG

     Платформата е главно с обединителен характер за всички студенти и преподаватели. Създадена е с подкрепата на НЛКВ към БАН и е единствената студентска платформа в страната. Всички функции са с цел да са полезни и удобни за студентите. Да се обедини студентското общество на едно място. Потребителите могат да изпращат и техни предложения от бутон "Пишете ни", като всяко едно предложение се взема под внимание!
 

Sudentite.BG - Студентската мрежа представлява иновативна социално-образователна платформа, обединяваща всички студенти, преподаватели, висши училища и научни области на едно място.

Ако все още не сте се запознали с възможностите на студентската платформа, Ви приветстваме да го направите! Ние винаги ще я променяме и развиваме спрямо Вашите желания. 


Част от функциите:

 

Платформата ще разполага с "Видео уроци"!
В момента ние работим с университетски преподаватели, по създаването на нови видео образователни материали!

 

Нашите видео уроци бяха видяни над 300 000 пъти! Общото времетраене на гледанията им е над 1.5 милиона минути или 25 000 часа. Сега ние създадохме още над 300 нови видео урока, като използвахме изцяло нов модел!

 

Новите видео уроци по висша математика са създадени от активен университетски преподавател. Вече дигитализирахме голяма част от дисциплината, но постепенно ще допълваме и с още теми. 

 

Ние ще продължим да създаваме и предлагаме цели видео дисциплинии , които ще бъдат с абонаментна такса по-ниска от цената на един частен урок!

Работим по създаването на видео уроци и по други трудни дисциплини. Те ще бъдат налични скоро!

 

Студентската мрежа разполага и с групи по "научни области", като във всяка една от тях можете да разгледате абонираните потребители, споделените материали във файловата библиотека, зададените въпроси, както и да създадете нова дискусия. Всяка една създадена дискусия се показва на стените на всички в избраната област, като това позволява лесен достъп до Вашите колеги на национално ниво.

 

Потребителите имат възможността да задават въпроси до определена научна област, като въпросите се получават от всички регистрирани студенти и преподаватели в тази научна област. По тозин начин Вие отново имате пряк достъп до всички Ваши колеги на национално ниво. Можете да задавате въпроси, само до избраните от Вас научни области, като всеки един въпрос минава през проверка.


Всеки един ВУЗ също разполага със свой собствен форум за дискусии. Разбира се, можете да разгледате и всички регистрирани потребители от избраното висше училище и по специалности. Така Вие можете да намерите и полезни контакти. Форумите скоро ще бъдат заменени с по-удобна и полезна функция.
 

Споделянето и свалянето на файлове в платформата е и винаги ще бъде напълно безплатно! Потребителите могат да споделят файлове и анонимно.

Платформата решава и други проблем, а именно лесното намиране на полезни контакти. В "Мои Контакти". Можете да добавяте както избрани от Вас потребители, така и да се разглеждате автоматично генерирани категории.
 

Също така Studentite.BG разполага и със собствен медиен модул, който ще показва всички новини свързани с висшето образование в страната.

В категорията "Малки Обяви" постепенно Вие ще можете да намерите обяви за квартири, стажове, оферти, частни уроци или образователни събития.


Това не е просто мрежа! Това е първата по рода си единна, обединителна, спомагателна и интерактивна мрежа за всички студенти в България. Тя има за цел да направи възможно обединението на всички студенти, за да си бъдат те полезни един на друг.

 

Целта ни е да направим платформата максимално полезна за всички студенти в страната! Очакваме и Вашите идеи и предложения.
Присъединете се! Това е ВАШАТА платформа!

По какво работим в момента? (08.2019)

 

На първо място - Видео уроци!

Работим усилено за намирането на още активни преподаватели и за създаването на видео уроци по различни дисциплни! С времето може да очаквате уроци по икономика, финанси, счетоводство, статистика, електротехника, физика и други!

 

Обмисля се и варинат за видео уроци със субтитри, в помощ на студентите с увреден слух.

 

Промени по платформата!

Скоро в платформата ще може да задавате въпроси до всички Ваши колеги и от избрано висше училище! Ще можете и да следите всички новини свързани с него, директно от Студентите.БГ. Ще бъде улеснено и намирането на полезни контакти.

 

Ще получавате актуална информация за предстоящи събития и оферти за избрания от Вас регион/университет!

 

Работим и по модула за пряка връзка с работодатели!

 

Поздрави,
Екипът на Студентите.БГ

Снимка (1)
Публикувано от: Студентската мрежа
Коментари: 0
Преглеждания: 21368
Последни новини
Турдности с висшата математика? Нови видео уроци!
Турдности с висшата математика? Нови видео уроци!
Възползвайте се от десетки часове дигитални уроци и стотици решени примери... на цена по-ниска от 1 частен урок! Нашите видео уроци вече са помогнали ...
По-високи такси за обучение във висшите училища
По-високи такси за обучение във висшите училища
С Решение на Министерския съвет се очаква да се вдигнат таксите за обучение в държавните висши училища за учебната 2020/2021 година с до 25%. Проектът ...
Гласуваха тайно част от закона за висшето образование
Гласуваха тайно част от закона за висшето образование
На две изнесени заседания в Сандански депутатите от образователната комисия приеха 3/4 от промените в Закона за висшето образование. На 19-и и 20-и ян ...
Откриха ВВВУ “Георги Бенковски“ в Долна Митрополия
Откриха ВВВУ “Георги Бенковски“ в Долна Митрополия
В Долна Митрополия официално беше открито Висшето военновъздушно училище "Георги Бенковски". На тържествената церемония президентът Румен Радев поздра ...
Предстои откриване на Конгресния център в Бургас
Предстои откриване на Конгресния център в Бургас
Модерната сграда ще се използва целогодишно и като място за провеждане на образователни събития, изложби, концерти, атракциони и т.н. Дo ĸpaя нa мeceц ...
Все още няма коментари по тази новина.