Видео канал
Висша математика 2-ра част

Висша математика 2-ра част

Последни въпроси

Георги АтанасовГеорги Атанасов
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Неврология« в научна област »Медицина«
ГАБРИЕЛА ГеоргиеваГАБРИЕЛА Георгиева
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Микробиология« в научна област »Медицина«
Мирела АндоноваМирела Андонова
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Пропедевтика на хирургичните болести« в научна област »Медицина«

Препоръчани уроци

Висша математика 1-ва частВисша математика 1-ва част
Висша математика 2-ра частВисша математика 2-ра част
Висша математика 3-та частВисша математика 3-та част
  Разгледайте създадените до момента видео уроци по Висша математика 2-ра част ... още сега! С Вашата подкрепа ще създадем още много уроци по най-различни дисциплини.
  <p>Парти Маркет - Онлайн магазин за парти аксесоари</p>
  Заглавие: Висша математика 2-ра част
  Споделено от: Студентската мрежа
  Научна област: Висша математика
  Описание:
  Помогнете си с десетки часове видео уроци и стотици решени задачи по висша математика 2-ра част... на цена по-ниска от 1 частен урок! Нашите видео уроци вече са помогнали на хиляди студенти! С Вашата подкрепа ние ще създадем още много уроци и ще продължаваме да превъръщаме студентската мрежа в едно наистина полезно за студентското общество място!

  Създадохме за Вас видео уроци по висша математика с над 100 часа общо времетраене, разпределени в над 400 видео урока. Към момента над 10 000 студента успешно използваха уроците и успешно се справиха с изпитите си по висша математика.

  Видео уроци по висша математика на български?
  Имахте ли късмет в намирането на такива? Съмняваме се!

  Но щом сте тук, то имаме добри новини за Вас! Успели сте! Попаднали сте на точното място... единственото с онлайн видео уроци по висша математика на български език!

  Всички уроци, които ще да намерите в този сайт са изключително лесни за разбиране. Всичко е обяснено изключително подробно и е създадено по нов за страната модел. С нашите уроци няма да имате никакви проблеми с взимането на изпита си по висша математика, хиляди вече го направиха!

  В някой от разделите освен нашите активни университетски преподаватели имате и БОНУС лектор - студент! Дори и да имате някакви знания по висша математика, щом сте тук, значи има какво все още да научите или да си припомните, нашите уроци са точно за Вас! Те са универсални, няма значение в кой университет учите, математиката е една и съща навсякъде и 2+2 винаги е 4!

  С всичко прочетено до тук, може би все пак се чудите, „Това наистина ли е единственото място където можете да намерите такъв тип уроци?“ И отговорът е Да. Само тук може да намерите единствените по рода си видео уроци по висша математика на български език. Всичко, което ще намерите извън този сайт, са скучни теории копирани от някой учебник или примери без подробни обяснения, които само ще Ви карат да си задавате въпроса „ама от онова как стана това?!“

  Всички видео уроци, които ще намерите в този сайт са достъпни навсякъде и по всяко време! Можете да ги гледате колкото пъти си искате. Ако случайно не сте разбрали нещо, винаги може да превъртите 30 секунди назад и да го изгледате отново, и отново и отново! А сега си представете, че вместо да гледате видео уроци плащате за частни такива... е със сигурност ще Ви стане неудобно да питате преподавателя си едно и също нещо 5 пъти. Това е един от най-големите плюсове на ученето чрез видео уроци!

  Кое предпочитате? Да платите за ЕДИН час при учител и да рискувате да се сблъскате с всички проблеми, които предполага една такава интеракция или предпочитате да получите достъп до ДЕСЕТКИ часове видео уроци със СТОТИЦИ решени задачи, които може да гледате... когато и където Ви е удобно!

  Разгледайте създадените до момента видео уроци сега!
  С Вашата подкрепа ще създадем още много уроци по най-различни дисциплини.

  Последни отзиви

  Алексис Дрьомова
  Име: Алексис Дрьомова
  Висше училище: Софийски Университет "Св. Климент Охридски"
  Здравейте, Много съм щастлива за съществуването на вашия сайт. Благодарение на уроците създадени от вас успях да си мина всички изпити и наистина не знам какво бих правила ако не ви бях открила. Безкрайно съм ви благодарна и продължавайте в същия дух.
  МАРИЯ КАНЕВА
  Име: МАРИЯ КАНЕВА
  Висше училище: Русенски Университет - Ангел Кънчев
  Видеоуроците са обяснени на повече от разбираем език . От лектора и от студента съм очарована. Справих се много добре на изпита! С Вас съм до края на обучението си !
  Стефан Стефанов
  Име: Стефан Стефанов
  Висше училище: Технически университет
  Да, видео уроците ми помогнаха. Предпочитам лекторът студент, защото уроците му са по-кратки и по-бързо ги прегледах всичките. От друга страна лекторът преподавател обяснява нещата по-подробно.
  Изпрати отзивВиж повече