Общи правила на платформата:
 

  • Кирилицата е задължителна!
  • Не се допуска предлагането на платени услуги за материали.
  • Не се допуска публикуването на обяви тип купувам/продавам за друго освен учебници.
  • Нецензурни думи и изрази, груб, вулгарен и заплашителен тон са недопустими.
  • Всеки потребител е отговорен за собствените си думи, публикации и действия в сайта.
  • Забранено е оповестяването на лична информация за трети лица без тяхно съгласие.
  • Забранено е публикуването на порнографски материали, материали с расистка насоченост, както и всякакъв вид неприятни кадри и снимки.

Колегиална помощ?

Ако желаете да получавате и задавате въпроси по различните научни области в платформата е нужно да избрете научните области, които изучавате. Нужно е и да поддържате Вашите избрани области в актуален вид. Всеки въпрос се полуава от всички регистрирани потребители, които изучават избраната област. Всеки въпрос се одобрява от модератори. 


Научни области?

При абониране за научна област - Вие ще можете да задавате или получавате въпроси по нея. Можете да разгледате всички потребители, споделени материали, въпроси, видео уроци и др. във всяка една научна област.


Университети?

Всяко отделно висше училище разполага със своя собствена страница в сайта. Имате и възможността да разгледате всички потребители от избраното висше учебно заведение, неговата библиотека, както и новините, които се отнасят за него.


Споделяне на учебни материали?

Можете свободно да споделяте и сваляте учебни материали. При споделяне на материал е нужно да посочите неговата главна научна област, както и да изпишете дисциплината, към която е предназначен. Учебните материали могат да се споделят и анонимно.


Видео уроци?

Тук можете да намерите създадените от нас видео уроци за студенти. Ние ще продължим да създаваме и предлагаме цели дисциплини, които ще бъдат с абонаментна такса по-ниска от цената на един частен урок.


Бързи контакти?

Друга интересна функция е модула "Мои Контакти". Там могат да се добавят както избрани от Вас потребители, така и да се разглеждат АВТОМАТИЧНИТЕ категории*.

 

Платформата автоматично извежда следните категории:
 

По специалността- потребителите, които изучават същата специалност като Вашата, в същото висше училище,.
От моя град - Ако сте от град различен от този на избраното от Вас висше училище и учите в редовна форма на обучение, то тук ще видите всички останали потребители, които са от вашия роден град и учат в същото висше училище.

Преподаватели - Всички преподаватели в платформата, които преподават по някоя от избраните от Вас научни области.
 

* Това, кои категории ще вижда потребителя зависи от неговите настройки.


Учебници?

Тук можете да публикувате обява за продаван от Вас учебник. Всички обяви се одобряват от модератор и е нужно да бъдат добре представени. Обявите ще бъдат видими в платфромата веднага след тяхното одобрение.


Пишете ни?

Можете да ни пишете относно всякакви въпроси по всяко време! Можете да ни пишете и анонимно!


Версия на платформата: 4.0.0 beta | 25.08.2020г.