Раздел
Университети

Университети

Нови потребители

Мира ТончеваЕлена СтефановаАрзу ХалимТодорка ДимитроваВаня НиколоваСимона СавоваВаня ВелчеваВеско МариновЦветелин ПетковГита ДодоваСафет АхмедДеян Димитров

Препоръчани уроци

Висша математика 1-ва частВисша математика 1-ва част
Висша математика 2-ра частВисша математика 2-ра част
Висша математика 3-та частВисша математика 3-та част

Последни въпроси

Радостина АндоноваРадостина Андонова
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Стажантска практика« в научна област »Педагогика«
Георги МилошевскиГеорги Милошевски
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Хирургия« в научна област »Медицина«
Мария АхмедМария Ахмед
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »БЕЛ методика« в научна област »Педагогика«
Всяко отделно висше училище разполага със своя собствена страница. В нея можете да разгледате всички потребители, материали, новини, обяви и др.
Арт колеж е създаден през 1998 г. за обучение в областта на Аудиовизуалните изкуства, според препоръките и изискванията на Европейския съюз за продължаващо образование и обучение през целия живот и възможност за промяна и повишаване на квалификацията. Колежът е уникален с образователния си и културен принос към обществото, даващ шанс на всеки, който желае да развива своя интелект, култура и професионални умения.
Виж повече
Аграрен университет
Аграрен университет
• Регион: Пловдив
От създаването си през 1945г. до днес Аграрният университет – Пловдив разпространява знания, съхранява и обогатява традициите в българското земеделие. Утвърждава се като национален център на аграрната наука и образование в България. Възпитаници на АУ – Пловдив са над 30 000 агрономи, инженери, еколози, икономисти, от които над 3000 чуждестранни граждани. Аграрният университет провежда обучение на европейско ниво в трите образователни степени: “бакалавър”, “магистър” и “доктор”.
Виж повече
Академия
Академия "Булмаркет"
• Регион: Русе
Центърът за професионална подготовка в лицето на Академия „Булмаркет“ ще продължи политиката на компанията да инвестира в човешкия ресурс и да развива специалисти за различните си сфери на дейност
Виж повече
Академия за музикално танцово и изобразително изкуство
По традиция своящите пред Академията цели и задачи намират своя концентриран израз в регулярно поставяните на разглеждане от колективните органи на управление мандатни програми на академичните ръководства. Документални свидетелства за формирането и осъществяването на мисията, целите и задачите на Академията.
Виж повече
Академия на МВР
Академия на МВР
• Регион: София
Академията на МВР е висше училище в Република България за подготовка на държавни служители за нуждите на Министерството на вътрешните работи. Тя е приемник на най-добрите традиции на специалното образование в областта на защитата на сигурността и обществения ред.
Виж повече
Американски университет
Американски университет
• Регион: Благоевград
Добре дошли в Американския университет България (АУБ) – университетът, който предлага висококачествено американско образование в сърцето на Нова Европа.  АУБ е единствена по рода си институция – просто си представете типичен американски университет, предлагащ образование в стил "liberal arts", телепортиран от Съединените щати в България. Част от многото предимства на АУБ са диплома, призната в цял свят, първокласно образование, изтъкнати преподаватели и обучение изцяло на английски език.
Виж повече
Бизнес колеж
Бизнес колеж „Евростандарт” дава възможност за получаване на  съвременна и съобразена с изискванията на пазара на труда квалификация. Само за една или две години се придобива легитимна правоспособност за упражняване на актуална професия.
Виж повече
Богословски факултет към СУ
Богословският факултет е създаден през 1923 г. и става активен център за духовно и религиозно образование. През 1951 г. с постановление на Народното събрание е отделен от Софийския университет и обособен като висше духовно училище с името Духовна академия „Св. Климент Охридски“ под ведомството на Българската православна църква.
Виж повече
Бургаски свободен университет
Бургаският свободен университет (БСУ) в гр. Бургас е създаден с решение на Великото народно събрание от 18.09.1991 г. и е един от първите частни университети в страната. Университетът е акредитиран от Националната агенция за оценяване и акредитация и е носител на Международен сертификат за качество ISO 9001:2008.
Виж повече
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 13