Рекламирайте при нас и достигнете лесно до най-желаната таргет група!

 

 

Studentite.bg (Студентската мрежа на България) е българска онлайн образователна платформа за студенти, функционираща от 8 февруари 2016г.
 

Тя има за цел да обедини студентите на едно място, за да ги направи по-близки един с друг, да подобри общуването между тях и да търсят отговорите на въпросите, които ги вълнуват. Създадена е с подкрепата на Националната лаборатория по компютърна вирусология към Българската академия на науките и е единствената студентска платформа в България.

 

В "Студентите.BG" имате възможността да рекламирате лесно и бързо до студентското общество в страната. 90% от потребителите на студентската мрежа на България са на възраст 18 до 26 години.

В платформата всеки един студент може да получи помощ. Това става възможно благодарение на специализиран модул – колегиална помощ. В този модул има най-различни научни области, за които студентите се абонират. Потребителите имат възможността да задават въпроси до определена научна област, като въпросите се получават от всички регистрирани студенти в тази научна област.
 

Сайтът позволява и свободно споделяне на помощни материали, което да улесни самостоятелната подготовка на учащите. Веднъж регистрирал се, студентът получава право да използва цялата функционалност на платформата, като той автоматично бива абониран и за всички новини и събития, свързани с неговите интереси.
 

Oсвен останалата функционалност, проектът е насочен и към дигитализирането на учебен материал. В "Studentite.BG" могат да бъдат намерени стотици видео уроци на български език по висша математика и други дисциплини.

 

Екипът на "Студентите.БГ" е винаги отворен към всякакви предложения за партньорски програми. Ако смятате, че можем да си бъдем полезни... не се колебайте да ни пишете!


За контакти и оферти:

Email: office@studentite.bg