Препоръчани уроци
Висша математика 1-ва част
Висша математика 2-ра част
Висша математика 3-та част
Тук можете да разгледате вашите колеги студенти, които са били активни в последните 6 месеца.
Разглейдате полезни за Вас контакти или такива, които Вие сам сте добавили като натиснете бутона "Моите Контакти"
Студент
Име: vladimira chavdarova
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Хотелиерство и ресторантьорство
Форма на обучение: Редовно
Специалност: Хотелиерство и ресторантьорство
Форма на обучение: Редовно
Студент
Име: Антония Цветанова
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката
Форма на обучение: Задочно
Специалност: Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката
Форма на обучение: Задочно
Студент
Име: Димитър Трендафилов
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Топлотехника
Форма на обучение: Задочно
Специалност: Топлотехника
Форма на обучение: Задочно
Студент
Име: Катерина Бурова
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Технологии на храните
Форма на обучение: Редовно
Специалност: Технологии на храните
Форма на обучение: Редовно
Студент
Име: Катя Илиева
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Хотелиерство и ресторантьорство
Форма на обучение: Редовно
Специалност: Хотелиерство и ресторантьорство
Форма на обучение: Редовно
Студент
Име: Людмил Бенчев
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Биотехнологии
Форма на обучение: Задочно
Специалност: Биотехнологии
Форма на обучение: Задочно
Студент
Име: Мария Атанасова
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Анализ и контрол на хранителните продукти
Форма на обучение: Редовно
Специалност: Анализ и контрол на хранителните продукти
Форма на обучение: Редовно
Студент
Име: Мария Петрова
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Технология на месото и млякото
Форма на обучение: Редовно
Специалност: Технология на месото и млякото
Форма на обучение: Редовно
Студент
Име: Мирослав Георгиев Манахилов
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Анализ и контрол на хранителните продукти
Форма на обучение: Редовно
Специалност: Анализ и контрол на хранителните продукти
Форма на обучение: Редовно
Студент
Име: Петя Бенкова
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Биотехнологии
Форма на обучение: Редовно
Специалност: Биотехнологии
Форма на обучение: Редовно
Студент
Име: Стефани Герганова Георгиева
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Технология на зърнените, фуражните,хлебните и сладкарските продукти
Форма на обучение: Редовно
Специалност: Технология на зърнените, фуражните,хлебните и сладкарските продукти
Форма на обучение: Редовно
Студент
Име: айлин сюлманожска
ПрофилВисше училище: Университет по хранителни технологии
Специалност: Храни, хранене и диететика
Форма на обучение: Редовно
Специалност: Храни, хранене и диететика
Форма на обучение: Редовно
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- ›