Раздел
Новини

Новини

Отзиви за сайта

Теодора ГорановаТеодора Горанова
Студент
Благодаря, че Ви има! Уникална и много полезна платформа. Супер сте!
Напиши отзив

Последни въпроси

Радослава ПеневаРадослава Пенева
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Музика« в научна област »Педагогика«
Силвия ДрагановаСилвия Драганова
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Приобщаващо образование« в научна област »Педагогика«
Марияна ХаджиеваМарияна Хаджиева
Студент
Имам нужда от помощ по дисциплина »Педагогика« в научна област »Педагогика«

Препоръчани уроци

Висша математика 1-ва частВисша математика 1-ва част
Висша математика 2-ра частВисша математика 2-ра част
Висша математика 3-та частВисша математика 3-та част
Тази новина е публикувана от студентската мрежа. Ако желаете да ни изпратите новина или да ни пишете по друг повод - натиснете ТУК.
<p>Парти Маркет - Онлайн магазин за парти аксесоари</p>
16.10.2021, 17:06
Трудности по счетоводство? Нови видео уроци!

Счетоводството е материя, която изисква добро разбиране. Често се срещаме с млади хора, които изпитват затруднения с учебния материал в университетите. Дали заради начина на поднасяне на лекциите или заради липсата на мотивация, породена от незаинтересовани лектори, все по-малко момичета и момчета успяват да задържат интереса си върху счетоводството.

 

Е, ние сме тук, за да разбием мита за скучен и трудносмилаем учебен материал!

 

Водени сме от желанието да помогнем на всички студенти, които имат интерес да се развиват в тази професия. Ето защо новият ни видеоканал ще ви помогне по-бързо да научавате необходимия материал. Как?

 

Онлайн уроците спестяват много време. Можете да ги гледате, когато е удобно за вас, а видеата са с продължителност не повече от 10 до 15 минути. Не се тревожете, ако времето ви се струва малко, погрижили сме се то да бъде напълно достатъчно за конкретната тема. Все пак не е задължително учебният материал да бъде дълъг, за да е съдържателен. Ние най-добре знаем, че младите хора са динамични, имат желание да учат и да се развиват, стига да им бъде достатъчно интересно.

 

Като казахме интересно, вероятно се питате как задачите по счетоводство могат да бъдат интересни. Всеки урок се преподава на достъпен за студента език, като се избягва сложната терминология. За нас най-важно е това, което всеки един от вас ще научи на практика.

 

Счетоводството е не просто термини и цифри, но малцина наистина разбират това. Знаем, че сега задачите ви се струват трудни, някои дори непонятни, но екипът ни се стреми да направи учебния процес максимално лесен и приятен за вас. Заедно ще разгледаме разнообразни примери, казуси и задачи, както и най-често срещаните задания, които се падат на изпити.

 

Какво още ви предлагаме? Освен време, ние вие можете да спестите и пари.

 

Цената на абонамента е само 19.99 лв. за 45 дни. - цена, по-ниска от цената за един частен урок! Друго предимство на видеоканала е, че вие имате достъп до целия материал и там ще откриете всичко, необходимо на един студент, за да вземете изпита си с отлична оценка.

 

Ако смятате, че можем да ви бъдем полезни, не се колебайте да се абонирате за канала и лично да се уверите, че счетоводството може да бъде лесна и приятна материя.


Видеоканалът скоро ще бъде допълнен с още видео уроци!

Очакваме ви!

 

С Вашата подкрепа ще създадем още много уроци по най-различни дисциплини.

Снимка (1)
Публикувано от: Студентската мрежа
Коментари: 0
Преглеждания: 2352
Последни новини
Турдности с висшата математика? Нови видео уроци!
Турдности с висшата математика? Нови видео уроци!
Възползвайте се от десетки часове дигитални уроци и стотици решени примери... на цена по-ниска от 1 частен урок! Нашите видео уроци вече са помогнали ...
Пожар в Медицинския университет в Плевен
Пожар в Медицинския университет в Плевен
Гори покривът на Ректората на Медицинския институт в Плевен. Това потвърдиха от Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Плеве ...
Откриха фалшиви милиони долари и евро, печатани в университет
Откриха фалшиви милиони долари и евро, печатани в университет
Подробна информация за разкритото престъпление ще бъде дадена на брифинг. Разкриха производство на фалшиви парични знаци на територията на висше учебн ...
Проф. Божана Неделчева се нуждае от подкрепата на студенти и приятели
Проф. Божана Неделчева се нуждае от подкрепата на студенти и приятели
Дългогодишният преподавател по Гражданско и търговско право, Право на интелектуална собственост, Международно частно право, Право на Европейския съюз ...
Медицинският университет в Плевен минава на онлайн обучение
Медицинският университет в Плевен минава на онлайн обучение
Медицинският университет в Плевен от днес преминава към обучение в електронна среда за срок от две седмици. До момента 17 студенти са с положителни PC ...
Все още няма коментари по тази новина.